Shkumë dushi.

shkume dushi ullinje dhe qumesht orizi

Qumësht orizi dhe ullinjë

0% Parabens, silicones, PEG
Lëngu kadife formon një shkumë të trasha në banjë, ofron një moment magjik të relaksimit ndër dhuratat e natyrës. Ajo heq lodhjen, përmirëson disponimin, nxit kuadër të drejtën të mendjës. Lë lëkurën me një parfum të veçantë dhe delikat. Sjell një butësi të këndshme të lëkurës ,ushqen dhe bën mbrojtjen e shkëlqyer në sajë të një pH neutrale. Vaji i ullirit ushqen, rigjeneron dhe forcon. Qumështi ushqyes i orizit e bën lëkurën të butë të qetë dhe të njomë. Shpërndaje shkumen në trup në dush nën ujë të rrjedhshëm, pas banjos, pastaj shpëlarje mire me ujë.