Dr. Sante Maskë me Keratinë 1000ml

dr sante keratine argjinine kolagjen floke pa shkelqim te brishte maske
Dr. Santé Maskë me Keratinë, Argjininë dhe kolagjen për flokët pa gjallëri dhe të brishtë 1000 ml
Rikuperon flokun thellë dhe e ushqenë .
Aftësi ripërtrirëse dhe e shëndritë.
Për flokë pa gjallëri dhe të brishtë.
Linja jonë e veqantë me kreatinë ,argjininë, kompleks pro-kreatinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent I rëndësishëm strukturore i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke e bërë atë elastike, të butë dhe
me shkëlqim. Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron
shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.