Losion ushqyes për trup me Goji ekstrakt.

Losion ushqyes per trup me goji ekstrakt oherbal
Formula e losionit të trupit është i lidhur në mënyrë të pandashme me natyrën.
Përbërësit më të çmuar janë me origjinë natyrore, e cila nxit kërkim të
lëkurës së shëndetshme. Losioni ushqen thellësisht lëkurën dhe forcon barrierën
e saj mbrojtëse.Si ta përdorni: Përhapeni në lëkurë të pastër me lëvizjet
rrethore. Rekomandohet për përdorim menjëherë pas dushit. Masat paraprake: në
rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë tërësisht me ujë.