Dr. Sante Shampo me Keratinë 250ml.

dr sante shampo floke keratine te brishte pa shkelqim
Dr. Sante Shampo me Keratinë, Argjininë dhe Kolagjen 250 ml.
Hidratues dhe shëron flokët e dëmtuar.
Linja jonë e veqantë me keratinë ,argjininë, kompleks pro-kreatinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent i
rëndësishëm strukturorë i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e
dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke i bërë ato elastike, të butë dhe
me shkëlqim.Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron
shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.
Shampoja zbutë dhe I ofron kujdes të butë pa dëmtuar strukturën e flokëve.
Bën flokët me shkëlqim dhe më të trasha, elastike dhe të buta.