Xhel dushi me Goji ekstrakt.

xhel ushqyes dushi me ekstrakt goji oherbal
Xhel ushqyes dushi me ekstrakt goji 500 ml
Butësisht pastron dhe rikthen shkëlqimin e lëkurës, e lë lëkurën tuaj të
hidratuar dhe të butë.Si ta përdorni: Aplikoni në lëkurën tuaj gjatë dushit.
Masazhojeni, pastaj shpërjaleni tërësisht. Masat paraprake: në rast të
kontaktit me sy, shpërlaje atë tërësisht me ujë.