Dr. Sante Shampo me Keratinë 1000ml.

dr sante shampoo keratin arginine and collagen for dull and brittle hair 1000 ml
Dr. Santé Shampo me Keratinë, Argjininë dhe Kolagjen  1000 ml.
Hidratues dhe shëron flokët e dëmtuar.
Linja jonë e veqantë me keratinë ,argjininë, kompleks pro-keratinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent i
rëndësishëm strukturorë i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e
dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke e bërë atë elastike, të butë dhe me shkëlqim.
Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron
shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.
Shampoja zbutë dhe I ofron kujdes të butë pa dëmtuar strukturën e flokëve.
Bën flokët me shkëlqim dhe më të trasha, elastike dhe të buta.