Gjalpë per trup.

Gjalpe trupi boronice dhe klaudberi

Boronicë dhe klaudberi
Gjalpa kremoze aromatike për lëkurë të thatë, të ashpër, të ndjeshme, të dehidruar. Jep rezultate të mira nga aplikimi i parë: lagështi, lehtësim, njomësi, elasticitet. Ekstrakti natyror anti-plakje nga boronica dhe klaudberi luftonojnë radikalet e lira dhe kanë veti antibakteriale. Kjo është një burim i acideve yndyrore esenciale omega 3,6,9, tokotrienoleve, vitaminës E dhe C. Ajo ruan freskinë e lëkurës, ushqen, pak ndriçon njollat, rrit formimin e kolagjenit.