Dr. Sante Maskë me Keratinë 300ml

dr sante maske keratine floke te brishte pa shkelqim
Dr. Sante Maskë me Keratinë, Argjininë dhe kolagjen për flokët pa gjallëri dhe të brishtë  300 ml.
Rikuperon flokun thellë dhe e ushqenë.
Aftësi ripërtrirëse dhe e shëndritë.
Për flokë pa gjallëri dhe të brishtë.
Linja jonë e veqantë me kreatinë ,argjininë,kompleks pro-kreatinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent i
rëndësishëm strukturorë i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e
dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke e bërë atë elastikë, të butë dhe me shkëlqim.
Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron
shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.
Maska me një kompleks të proteinave mbron flokët nga efektet e dëmshme të
mjedisit (era, dielli, temperaturat e ulëta), si dhe ndaj temperaturave të larta
(tharjen e flokëve, stilimin, ngrohjes etj), parandalon flokët nga brishtësia dhe i ushqen ato,i bën më të lehta për larje.
Si rezultat i kësaj, ju gëzojni flokë të rregullta të pastëra dhe të shëndetshme
nga rrënja gjërë në maje.