Shkumë Dushi.

shkume dushi orhide dhe jasemine

Orhide dhe jaseminë.

0% parabens, silicones,PEG
Lëngu kadife formon një shkumë të trashë në banjë, ofron një moment magjik të relaksimit ndër dhuratat e natyrës. Ajo heq lodhjen, përmirëson disponimin, nxit kuadër të drejtën të mendjës. Lë lëkurën me një parfum të veçantë dhe delikat. Sjell një butësi të këndshme të lëkurës ,ushqen dhe bën mbrojtjen e shkëlqyer në sajë të një pH neutrale. Ekstrakti i lule orhidesë ushqen, freskon dhe stimulon lëkurën . Ekstrakti i jaseminit njom mendjen dhe tonifikone lëkurën, gjithashtu lehtëson irritimin. Shpërndaje qumështin në trup në dush nën ujë të rrjedhshëm, pas banjos, pastaj shpëlarje mire me ujë.