Shkumë Dushi.

shkume dushi trendafil

Trëndafil muskat dhe çaj jeshil.

0% parabens, silicones,PEG
Lëngu kadife formon një shkumë të trashë në banjë, ofron një moment magjik të relaksimit, ndër dhuratat e natyrës. Ajo heq lodhjen, përmirëson disponimin, nxit kuadër të drejtën të mendjës. Lë lëkurën me një parfum të veçantë dhe delikat. Sjell një butësi të këndshme të lëkurës ,ushqen dhe bën mbrojtjen e shkëlqyer në sajë të një pH neutrale. Vaji nga petalet e trëndafilit të muskatit njomë dhe përtërinë lëkurën. Polifenolsi në çajin jeshil ruan freskinë e lëkurës. Shpërndaje shkumën në trup në dush nën ujë të rrjedhshëm, pas banjos, pastaj shpëlarje mire me ujë.