Qumësht dushi

qumesht dushi vaj argani dhe fig

Argan dhe Fiq

Qumështi krem dushi i lëngshëm kthehet në një shkumë të butë duke bërë zbutjen e lëkurës në kadë. Tani një dush bëhet një kënaqësi sensuale e veqantë ndër dhuratat e natyrës, duke ofruar spastrim të butë, hidratues dhe mbrojtjen e lëkurës të shkëlqyer falë një pH-je neutrale. Ajo lë një aromë me erë joshëse. Vaji i çmuar i arganit, arit të lëngshme të Marokut, ruan freskinë e lëkurës, e njomë, ushqen, e mbush atë me vitalitet dhe energji. Ekstrakti i frutit Fiq bën lëkurën të butë ,të njomë dhe të qetë.