Pastrues me Kripë dhe Sheqer

Pastrues për trup Boronicë dhe klaudberi

Boronicë dhe Klaudberi

Sheqer dhe kripë pastruese me boronicë dhe klaudberi. Sheqeri natyral dhe kripa kristale. Pastrim, kujdes dhe aromë, relaksim për trupin tuaj dhe shqisat. Butësisht eliminon epidermën, përmirëson mikroqarkullimin. E bënë lëkurën të butë dhe të qetë. Mbron freskinë, e ushqen dhe bënë përforcim e lëkurës në sajë të ekstrakteve të frutave të boronicës dhe klaudberit.
0% Parabens, silocones, SLES, SLS.