Qumësht Dushi.

Qumesht me ulli dhe oriz

Ulli dhe qumësht orizi.

Qumështi krem dushi i lëngshëm  kthehet në një shkumë të butë duke bërë zbutjen e lëkurës në kadë. Tani në dush bëhet një kënaqësi sensual e veqantë ndër dhuratat e natyrës, duke ofruar spastrim të butë, hidratues dhe mbrojtjen e lëkurës të shkëlqyer falë një pH-je neutrale. Ajo lë një aromë me erë joshëse. Vaji i ullirit ushqen, rigjeneron dhe forcon lëkurën. Qumështi i jashtëzakonshëm i orizit e bën lëkurën të butë të qetë dhe njomë.