Qumësht Dushi.

qumesht trupi orhide dhe jasemine

Orhide dhe jaseminë.

Qumështi krem dushi i lëngshmëm  kthehet në një shkumë të butë duke bërë zbutjen e lëkurës në kadë. Tani një dush bëhet një kënaqësi sensuale e veqantë ndër dhuratat e natyrës, duke ofruar spastrimit të butë, hidratues dhe mbrojtjen e lëkurës të shkëlqyer falë një pH-je neutrale. Ajo lë një aromë me erë joshëse. Ekstrakti I lulës orhide ushqen dhe pastron trupin, duke e rifreskuar dhe stimuluar aksionin. Ekstrakti I lulës së jaseminit tonifikon dhe rrezaton