Qumësht Dushi.

qumesht banjoje mjalte dhe roibos

Mjaltë dhe rooibos.

Qumështi krem dushi i lëngshëm  kthehet në një shkumë të butë duke bërë zbutjen e lëkurës në kadë. Tani një dush bëhet një kënaqësi sensuale  e veqantë ndër dhuratat e natyrës, duke ofruar spastrimit të butë, hidratues dhe mbrojtjen e lëkurës të shkëlqyer falë një pH-je neutrale. Ajo lë një aromë me erë joshëse. Ekstrakti i mjaltës e ushqen ,rigjeneron dhe shkëlqen lëkurën, ndërsa ekstrakti i roibos e mban lëkurën e re.