Pastrues me Kripë

Çaji i pemës dhe argjila e gjelbër Kripë dhe sheqer pastrues

Çaji i pemës dhe argjila e gjelbërt.

0% Parabens, silocones, SLES, SLS
Kripë natyrore dhe sheqer kristal. Pastron, kujdeset, rifreskon me aromë, relaksim për trupin tuaj dhe shqisat. Butësisht pastron epidermën, përmirëson mikroqarkullimin. Qetëson dhe njomë lëkurën. Ekstrakti nga fletët e pemës së caji ka efekt anti inflamatorë dhe pershpejton shërimin e lëkurës. Argjila e gjelbër njomë lëkurën.