Pastrues me Kripë.

Kamomilë dhe gjingjer Kripë dhe sheqer pastrues

Kamomilë dhe gjingjer.

0% Parabens, silocones, SLES, SLS
Kripë natyrore dhe sheqer kristal. Pastron, kujdest, rifreskon me aromë, relaksim për trupin tuaj dhe shqisat. Butësisht pastron epidermë, përmirëson mikroqarkullimin. Qetëson dhe njomë lëkurën. Ekstrakti i kamomilit e njomë dhe rigjeneron lëkurën. Ekstrakti i gjingjerit e nxit qarkullimin e gjakut dhe e mban lëkurën e re.