Pastrues me Sheqer.

Trëndafil muskat dhe çaj jeshil Kripë dhe sheqer pastrues.

Trëndafil muskat dhe çaj jeshil.

0% Parabens, silocones, SLES, SLS
Kripë natyrore dhe sheqer kristal. Pastron, kujdest, rifreskon me aromë, relaksim për trupin tuaj dhe shqisat. Butësisht pastron epidermën, përmirëson mikroqarkullimin. Qetëson dhe njomë lëkurën. Ekstrakti I petaleve të trëndafilit muskat njomë dhe ushqen lëkurën, ndërsa çaji jeshil mbron rininë e lëkurës.