Kondicioner për forëcim të flokut.

Kondicioner per forecim te flokut
Kondicioner për forëcim të flokut me ekstrakt të rrënjës së talamusit 500 ml.
Lehtëson krehjen, i jep flokëve forcë dhe elasticitet. Formulimi përmbanë
ekstraktë pa palmetto, acid laktik dhe vitaminë PP. Të lirë nga silikoni dhe
ngjyrosjet artificiale.Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë për
të lagur flokët, masazhojeni mirë,më pas pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse
është e nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë.