Kondicioner për kaçurrela dhe flokët e padisiplinuar.

Kondicioner per floket kacurrela dhe te padisiplinuara
Kondicioner për kaçurrela dhe flokët e padisiplinuar me ekstrakt hopsi 500 ml.
Lehtëson krehjen, flokët kaçurrel dhe te padisiplinuar i bën të butë dhe
elastikë. Formulimi përmban vaj ulliri dhe proteina laktike. Të lirë nga
silikoni dhe ngjyrosjet artificiale.Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të
barabartë një sasi të mjaftueshme të kondicionerit, me lëvizje të lehta
masazhojeni në të gjithë gjatësinë e flokut të pastër dhe të lagur, pastaj
shpërlajeni tërësisht me ujë.Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy,
shpërlaje atë tërësisht me ujë.