Shampo për forcimin e flokëve.

shampo per forcimin e flokeve
Shampo për forcimin e flokëve me ekstraktë të rrënjës së kalamusit 500 ml.
Butësisht pastron, ushqen dhe forcon flokët tuaj. Formulimi përmbanë ekstraktë
pa palmetto dhe vitaminë P. Të lirë nga SLES, SLS, silikoni dhe ngjyrosjet
artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë duke i lagur
flokët, masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse është e
nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë