Dr. Sante Maskë per flokë me vajin Makadamia dhe Keratinë 1000ml.

dr sante maske rigjenerim mbojtes vaj makadamia keratin 1000ml
Dr. Sante Maskë rindërtuese dhe mbrojtëse për flokë me Makadamia dhe Keratinë.
Njome dhe i shkëlqenë.
Për flokët e dobësuara.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonifikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbutë flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike.
Punë efikase bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të mjedisit.
Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtimin e flokut,arrinë pjesët që të shtoj
përforcim shtesë, duke parandaluar kështu brishtësinë dhe majet dyfishe.Ndihmon të mbajë lagështinë duke mbështjellë flokët nga jashtë. Proteina e sojës ushqen flokun dhe i shton shkëlqim.Formulimi depërton thellë në flokë duke I kthyer flokut butësinë dhe forcën.
I mbështjellë flokët nga rrënja deri te majat, në mënyrë efektive si dhe i rigjeneron ato nga
dëmtimet e marra nga paisjet e stilimit.
Pas aplikimit, flokët tuaj bëhet shumë të butë, dhe të lehtë për krehje.