Dr. Sante Maskë kremoze për flokë me Makadamia dhe Keratinë 300ml

dr sante mask reconstruction and protection macadamia oil and keratin 300 ml
Dr. Sante Maskë rindërtuese dhe mbrojtëse për flokë me Makadamia dhe Keratinë.
Njomë dhe shkëlqen.
Për flokët e dobësuara.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbut flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike.
Punë efikase bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të mjedisit.
Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtimin e flokut,
arrinë  që të shtojë përforcim shtesë, duke parandaluar kështu brishtësinë
dhe majet dyfishe. Ndihmon të mbajë lagështinë duke mbështjellë flokët nga
jashtë. Proteina e sojës ushqen flokun duke i shtuar shkëlqim.
Formulimi depërton thellë në flokë duke i  kthyer flokut butësinë dhe forcën.
I mbështjellë flokët nga rrënja deri te majat, në mënyrë efektive si dhe i regjeneron ato nga
dëmtimet e marra nga paisjet e stilimit.
Pas aplikimit, flokët tuaj bëhet shumë
të butë, dhe të lehtë për krehje.