Dr.Sante Shampo me vaj Makadamia dhe Keratinë 1000ml.

dr sante shampoo makadamia vaj dhe keratin 1000 ml

Dr. Sante Shampo Rindërtues dhe Mbrojtës me vaj Makadamia dhe Keratinë.

Flokë të butë dhe me shkëlqim.
Për flokët e dobësuar.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonifikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbutë flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërton shtresën lipidike.Punë efikase
bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të mjedisit.
Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtimin e flokut,arrinë pjesët që të shtojë
përforcim shtesë, duke parandaluar kështu brishtësinë
dhe majet dyfishe. Ndihmon të mbajë lagështinë duke mbështjellë flokët nga
jashtë. Proteina e sojës ushqen flokun duke I shtuar shkëlqim. Shampoja
butësisht pastron flokët dhe i redukton mbetjet nga agjentët e stilimit, u
rikthen butësi të këndshme dhe i përgaditë ato për trajtime të mëtejshme
rigjeneruese.