Dr.Sante maskë per flokë me vaj Argani dhe Keratinë 1000ml

dr sante maske kremoze me vaj argani dhe keratin 1000 ml
Flokët të shkëlqyshëm.
Kujdes intensivë.
Tre-hapa rigjenerimi.
Për flokët e dëmtuar.
Formula e linjës së flokëve Argan përmban vaj Argani, një përbërës të çmuar
natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë. Duke
depërtuar thellë në flokë, ajo mbylle kutikulën e flokut, e cila i parandalon
majet e dyfishta. Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtim të
flokëve,i arrin pjesët që kërkojnë përforcim shtesë, mbron flokët nga efektet e
dëmshme të faktorëve të mjedisit. Proteinat e grurit e forcojnë dhe rindërtojnë
flokun, duke ulur brishtësinë në 80%.
Maska kremoze intensivisht rigjeneron flokun e dobësuar dhe të dëmtuar, në
sajë të përbërësve të pasurur. Formula ultra-moderne e maskës ofron
rigjenerim flokësh ne 3-hapa :
– Mbetet në sipërfaqen e flokëve: shton shkëlqimin dhe butësinë, lehtëson
krehjen, mbron flokët nga faktorët e mjedisit
– Penetron shtresa e flokëve mbrojtëse: rrit rezistencën e flokëve të thyer,
– Depërton thellë në korteksin e flokëve: përthithet lehtë, forcon, rigjeneron
dhe mbronë flokët nga brenda.
Rezultati është i dukshëm menjëherë pas aplikimit të parë: flokët bëhet të butë,
fleksibilë dhe të këndshme në prekje. Maska nuk përmban Parabens ose vajra
minerale.