Dr. Sante Shampo me vaj Argani dhe Keratinë 1000ml.

dr sante shampo argan vaj dhe keratin 1000 ml
Flokë të shkëlqyshëm.
Pastron dhe njomë
Për flokët e dëmtuar.
Formula e linjës së flokëve Argan përmban vaj Argani, një përbërës të çmuar natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë. Duke
depërtuar thellë në flokë, ajo mbylle kutikulën e flokut, e cila i parandalon
majet e dyfishta. Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtim të
flokëve,i arrin pjesët që kërkojnë përforcim shtesë, mbron flokët nga efektet e
dëmshme të faktorëve të mjedisit. Proteinat e grurit e forcojnë dhe rindërtojnë
flokun, duke ulur brishtësinë në 80%.
Shampoja butësisht pastron flokët dhe përgatit atë për forcimin e mëtejshëm
dhe trajtimet rigjeneruese. Jep flokëve një butësi të këndshme dhe rikthen
dukje të shëndetshme.
Lirë nga SLES, SLS, Parabens.