Dr. Sante Vaj për flokë me Makadamia dhe Keratinë

dr sante hair oil reconstruction and protection macadamia oil and keratin
Dr. Sante Vaj për flokë me Makadamia dhe Keratinë rindërton dhe mbronë flokun 50ml.

Njomë dhe shkëlqen.

Për flokët e dobësuara.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbut flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike. Punë
efikase bëjn edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të
mjedisit.Vaji i ullirit në mënyrë efektive ushqen dhe zbut flokun tuaj.
Formulimi synon mbushje të plotë të flokëve me vajin shumë të vlefshëm
makadamia në mënyrë që floku të rifitojë butësinë e tij, fleksibilitetin dhe një
shkëlqim të shëndetshëm.