Xhel per larje te fytyrës-çaj jeshil

GP gentle facial wash gel GREEN TEA2
Xhel  për larje të fytyrës -për lëkurë te kombinuar me çaj jeshil
Butësisht pastron, largon papastërtitë dhe yndyrën e tepërt dhe e matifikon lëkurën. Nuk përmban ndonjë sapun. Nuk ndikon në pengesë natyrore mbrojtëse as tharje të lëkurës. I pasur me çaj jeshil , alantoin dhe Pantenol qetëson irritimin, inflamacionin, rigjeneron lëkurën e dëmtuar dhe ruan freskinë e lëkurës. Xheli lë një ndjenjë të pastërtisë, rehatisë dhe freskisë.