Krem Fytyre-Boronice

anti aging krem Kreme fytyre kunder rudhave boronice

Krem ushqyes anti-plakje me boronicë
Lloji i lëkurës: e pjekur, që kërkon rigjenerim, e ndjeshme.
Frymëzuar nga Natyra. Përmban vaj tëndafili, vaj ulliri, gjalpë Shea dhe Pantenol. Mbështet rigjenerimin natyral, ushqen dhe njomë lëkurën. Ruan freskinë e lëkurës për më gjatë. Ekstrakte nga fryti i boronicës dhe liqea kanë veti anti-plakje dhe butësisht ndriçon diskolorimin. Si rezultat i një shtrese mbrojtëse të lëkurës është i rindërtuar ndërsa kompleksi është i tonifikuar, pamje më të re dhe ndjenjë të butë. Arrin bukurinë natyrale.