Xhel Per pastrimin e Fytyrës-Sherbele

GP gentle facial wash gel SAGE3 xhel pastrim fytyres

Xhel i kujdesëshëm për larje të fytyrës për lëkurë me tendenc acarimi me sherbele

Butësisht pastron dhe heq papastërtitë, nuk ndikon në pengesën natyrale të mbrojtjes së lëkurës. Nuk përmban ndonjë sapun,nuk e lë lëkurën e thatë. I pasur me ekstrakt sherbele, alantoin dhe Pantenol , qetëson irritimin, ka një efekt anti-inflamator dhe antibakterial, përshpejton rigjenerimin e lëkurës së demtuar. Xheli lë një ndjenjë të pastërtisë, rehatisë dhe freskisë.