Xhel Dushi – Orhide dhe jaseminë.

Green Pharmacy shower gel LOTUS and JASMINE xhel dushi lotus jasmine
Xhel Dushi – Orhide dhe jaseminë.
0% Parabens, silicones, PEG
Pasurina e orhidesë dhe jaseminit, direkt nga natyra. Një moment i gëzuar e kënaqësi. Larje e butë, hidratues dhe mbrojtje të mirë në sajë të një pH-je neutrale. Lë një aromë me të ngrohtë. Ekstrakti I lule orhidesë ushqen, freskon dhe stimulon lëkurën . Ekstrakti i jaseminit njom mendjen dhe tonifikone lëkurën, gjithashtu lehtëson irritimin. Shpërndaje qumështin në trup në dush nën ujë të rrjedhshëm, pas banjos, pastaj shpëlarje mire me ujë.