Xhel Dushi – Trëndafil muskat dhe çaj jeshil

GP shower gel MUSCAT ROSE and GREEN TEA xhel dushi trendafil muskat caj i gjelber jeshil
Xhel Dushi – Trëndafil muskat dhe çaj jeshil
0% Parabens, silicones, PEG
Pasuria e trëndafilit muskat dhe cajit jeshil. Një moment i gëzuar e kënaqësi. Larje e butë, hidratues dhe mbrojtje të mirë në sajë të një pH-je neutrale. Lë një aromë me të ngrohtë. Vaji nga petalet e trëndafilit të muskatit njomë dhe përtërinë lëkurën. Polifenolsi në çajn jeshil ruan freskinë e lëkurës.