Xhel Dushi – Gjalpë shea dhe kafe e gjelbër.

GP shower gel SHEA BUTTER and GREEN COFFE5 120x324
Xhel Dushi – Gjalpë shea dhe kafe e gjelbër.
0% Parabens, silicones, PEG

 

Relaksim aromatik, përkujdesje aktive e lëkurës, dhe ekstrakte natyrore të bimëve. Shpërlarje e butë, hidratim i këndshem, dhe butësi e këndshme. Mbron lëkurën falë përbërësit të saj pH. Lë një aromë të pazakonshme. Gjalpa ekzotike Shea ruan freskinë e lëkurës. Ekstraktet e kafes së gjelbërt, të pasura në  fitosterol dhe acid linoleik, përmirësojnë elasticitetin e lëkurës.