Gjalpë për trup.

Çaji i pemës dhe argjila e gjelbër Gjalpë për trup

Çaji i pemës dhe argjila e gjelbërt.

Aromatik, gjalpë i lehtë që rigjallëron lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të bukur dhe delikate. Lëkura bëhet e qetë, e fortë dhe e  këndshme në të prekur.Ekstrakti nga fletët e pemës së cajit ka efekt anti inflamatorë dhe përshpejton shërimin e lëkurës. Argjila natyrale e gjelbërt është e pasur në minerale dhe fitonurient ,ka efekt anti bakerial dhe ushqyes .