Gjalpë për trup.

Kamomilë dhe gjingjer Gjalpë për trup

Kamomilë dhe gjingjer.

Aromatik, gjalpë i lehtë që rigjallëron lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të bukur dhe delikate. Lëkura bëhet e qetë, e fortë dhe e këndshme në të prekur. Ekstrakti i kamomilit njomë dhe stimulon procesin e rigjenerimit. Gjingjeri neutralizon radikalet e lira, e cila ruan freskinë e lëkurës. Ajo gjithashtu përmirëson qarkullimin e gjakut, ka veti antibakteriale dhe ofron freski.