Gjalpë për trup

Gjalpë shea dhe kafe e gjelbër Gjalpë për trup

Gjalpë shea dhe kafe e gjelbër.

Aromatikë, gjalpë i lehtë që rigjallëron lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të bukur dhe delikate. Lëkura bëhet e qetë, e fortë dhe e këndshme në të prekur.Gjalpi I sheas ekzotike e njomë ,ushqen, shkëlqen dhe rigjeneron lëkurën gjithashtu ndikon si mbrojtës ndaj diellit. Ekstrakti I kafës së gjelbër është i pasur me fitosterol dhe acid linoleik duke e bërë lëkurën të shtrënguar dhe të hidratuar. Gjithashtu lufton radikalet e lira dhe e mban lëkurën e re.