Gjalpë për trup

Vaj argani dhe fiq Gjalpë për trup

Vaj argani dhe fiq.

Aromatikë, gjalpë i lehtë që rigjallëron lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të bukur dhe delikate. Lëkura bëhet e qetë, e fortë dhe të këndshme në të prekur. Vaji i çmuar i arganit, arit të lëngshëm të Marokut, i pasur me acide të ngopura I lufton radikalet e lira, duke e ndaluar procesin e plakjes së lëkurës, hidraton ,e bën fleksibilë dhe e ushqen. Kurse ekstrakti I frutit të fiqit e bën lëkurën e butë ,e tonifikon dhe e lë të këndshme në prekje.