Gjalpë për trup

Trëndafil muskat dhe çaj jeshil Gjalpë për trup
Trëndafil muskat dhe çaj jeshil.
Aromatikë, gjalpë i lehtë që rigjallëron lëkurën, rikthen butësinë e saj natyrore dhe fleksibilitetin, lë një aromë të bukur dhe delikate. Lëkura bëhet e qetë, e fortë dhe të këndshme në të prekur. Vaji nga petalet e trëndafilit të muskatit njomë dhe përtërinë lëkurën. Polifenolsi në çajn jeshil ruan freskinë e lëkurës dhe parandalon plakjen e lëkurës. Është i pasur me minerale dhe vitamina. Gjalpi lë një ndjenë të kënaqësisë,dhe lëkurën delikate.