Balsam për flokë të thata dhe të dëmtuara

Balsam për flokët e thatë dhe të dëmtuara me vaj argani dhe shegë
Balsam për flokë të thata dhe të dëmtuara me vaj argani dhe shegë.
 0% Parabens, ngjyrosje artificiale, SLS, SLES.
Flokë të bukur të forte, fleksibil dhe të shkëlqyer duke i’u falemderuar fuqisë së bimëve. Për shekuj vaji I arganit , ari natyror i Marokut, I pasuruar me vitaminë E, është përdorur për rigjenerimin e flokëve të dëmtuar dhe majave të dyfishta. Balsami zbut flokët, i bën me shkëlqim, të butë, elastike, krihen lehtë dhe stilohen. Mbron nga faktorë të jashtëm dhe parandalon flokët të bëhen me elektricitet. Forcon dhe ushqen kokën, qetëson irritimin. Ekstrakti I shegës ushqen, rigjeneron dhe rikthen ngjyrën e flokëve.