Balsam për flokë të dëmtuar, të brishtë dhe të dobët

Balsam për flokë të dëmtuar, të brishtë dhe të dobët me Hithër thumbues
Balsam për flokë të dëmtuar, të brishtë dhe të dobët me Hithër thumbues.
0% Parabens, ngjyrosje artificiale, SLS, SLES.
Fuqia e bimëve i konsideron flokët miqësorë për shekuj me radhë .Rigjeneron flokët e dëmtuara, forcon  dhe mbron flokët e brishtë në sajë të pranisë së ekstrakteve nga horstejlli, hithëri thumbues, kantarioni, gështenja dhe boronica. Njomë dhe ushqen. Përmirëson punën e gjëndrave dhjamore dhe folikulën e flokëve të kokës. Forcon flokët nga rrënja deri te maja, parandalon majet e dyfishta. Flokët janë të shëndetshme, fleksibël, plot energji dhe të lehtë për krehër