Balsam për flokë të lyer

Balsam për flokë të lyer dhe pasi trajtimeve të tjera Aloe
Balsam për flokë të lyer dhe pasi trajtimeve të tjera  Aloe.
0% Parabens, ngjyrosje artificiale, SLS, SLES.
Fuqia e bimëve për shekuj me radhë konsiderohen miqësore për flokët: aloe vera , ginseng, boronica, luledielli dhe kali-shëruar. Rindërton, rikthen shkëlqim flokëve, rigjeneron, zbut dhe ushqen. Ushqen, mbron ngjyrën, normalizon punën e gjëndra dhjamor dhe folikulës së flokët dhe kokës. Forcon flokët nga rrënja deri te maja, parandalon majat e dyfishta. Flokët jan të shëndetshme, fleksibël, plot energji dhe më e lehtë për krehër.