Pastrues me Kripë dhe Sheqer.

Gjalpë shea dhe kafe e gjelbër Kripë dhe sheqer pastrues

Gjalpë shea dhe kafe e gjelbërt.

0% Parabens, silocones, SLES, SLS
Kripë natyrore dhe sheqer kristal. Pastron, kujdest, rifreskon dhe aromë, relaksim për trupin tuaj dhe shqisat. Butësisht pastron epidermën, përmirëson mikroqarkullimin. Qetëson dhe njomë lëkurën.Gjalpi I sheas ekzotike e njomë ,ushqen, shkëlqen dhe rigjeneron lëkurën . Ekstrakti I kafës së gjelbërt e hidraton dhe e mbron rininë e lëkurës.