Dr. Sante Vaj Argani për flokë 50ml.

dr sante hair oil argan oil and keratin
Dr. Sante Vaj per flokë te shkëlqyeshme me Vaj Argani dhe Keratinë 50ml.
Restaurim dhe mbrojtje.
Për flokët e dëmtuar.
Formula e linjës së flokëve Argan përmban vaj Argani, një përbërës të çmuar
natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë. Duke
depërtuar thellë në flokë, e mbyll kutikulën e flokut, e cila i parandalon majet e
dyfishta. I mbulon flokët nga jashtë, zbutë sipërfaqen e saj dhe mbanë lagështi
për një kohë të gjatë, duke rritur butësinë e flokut dhe elasticitetin. Keratina, e
cila është një element themelorë në ndërtim të flokëve,i arrin pjesët që
kërkojnë përforcim shtesë, mbronë flokët nga efektet e dëmshme të faktorëve të
mjedisit. Proteinat e grurit e forcojnë dhe rindërtojnë flokun, duke ulur
brishtësinë në 80%. Vaji i bajameve dhe vaji jojoba bëjnë flokët tuaj të butë dhe
elastikë. Vaji njomë flokët me acide yndyrore, e cila forcon strukturën e flokëve.
Menjëherë pas aplikimit, flokët bëhet të butë mëndafsh, fleksibilë dhe marrin një shkëlqim natyral.