Dr. Sante Sprej për flokë me vaj Argani dhe Keratinë 150ml.

dr sante sprei per floke te demtuara
Flokë të shkëlqyshëm.
Krehje e lehtë.
Për flokë të dëmtuar.
Formula e linjës së flokëve Argan përmban vaj Argani, një përbërës i çmuar
natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë. Duke
depërtuar thellë në flokë, ajo mbyllë kutikulën e flokut, e cila i parandalon
majet e dyfishta. Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtim të
flokëve,i arrin pjesët që kërkojnë përforcim shtesë, mbronë flokët nga efektet e
dëmshme të faktorëve të mjedisit. Proteinat e grurit e forcojnë dhe rindërtojnë
flokun, duke ulur brishtësinë në 80%.Formulimi menjëherë rigjeneron dhe
forcon strukturën e flokëve. Ajo nuk e lë përshtypjen e flokut të yndyrshëm.
Pas aplikimit, flokët bëhet të butë mëndafsh, fleksibilë dhe stilimi duket shumë natyral.
Sprej nuk përmban Paraben ose ngjyra.