Xhel për higjienën intime

Xhel për higjienën intime me sherbele dhe alantoin.
Xhel për Higjienën Intime me Sherbele dhe Alantoin.
Xhel i përditshëm normalizues për higjiënën intime me marigold dhe pemë çaji.Nuk përmban fare sapun. Pastron dhe ushqen. Kujdesi i butë me një ndjenjë të rehatshme dhe freski. Lehtë për t’u përdorur. PH natyral identike me pH të pjesëve intime të trupit, mbron kundër acarim. Ekstrakti I sherbelës e qetëson inflamacionin , infeksion dhe lehtëson shërimin e defekteve të vogla mukozale. 0% paraben.