Shkumë për higjienën intime

Shkumë për higjienën intime me akaci te bardhë dhe çaj të gjelbër.
Shkumë për higjienën intime me akaci te bardhë dhe çaj të gjelbër.
E butë dhe e lehtë, nuk përmban sapun. Për higjienën e përditshme intime të femrave  dhe  mashkujve.  Pastron dhe ushqen, ofron kujdes të butë.
Jep një ndjenjë të rehatis dhe freski. Ideale për lëkurë të ndjeshme. PH natyral identike me pH të pjesëve intime të trupit, pengon iritimin dhe infeksionet.
Akaci e bardhë dhe çaji i gjelbër alantoini dhe pantenoli shtojn kujdesin e përditshëm të trupit.