Vaj rodhe me speca të kuq – stimulon rritjen e flokëve.

Vaj rodhe me speca të kuq
Vaj rodhe me speca të kuq – stimulon rritjen e flokëve.
Stimulon rritjen e flokëve.
Vaji natural i rrënjës së rodhës forcon strukturën e flokëve, ushqen folikulën e flokut , stimulon rritjen, redukton skuqjen. Ka efekt anti-inflamator dhe lufton zbokthin. PiperI i kuq stimulon microqarkullimin e kokës dhe lehtëson depërtimin e përbërësve aktivë të vajit thelbësore në rrënjët e flokëve. Flokët jan më të trashë dhe më të fortë, me shkëlqim dhe plotë jetë.