Vaj rodhe me vaj argani – regjenerues.

vaj rigjenerues argani burdock
Rigjeneruese.
Përbërja inovative e vajit të arganit dhe vajit të rrënjës së rodhës rindërton flokët dhe forcon strukturën e saj, ushqen rrënjët, stimulon rritjen e flokëve, redukton skuqjen, zbokthin dhe ka një efekt anti-inflamator.
Ushqen dhe zbut flokët, i bën ato më të shkëlqyeshme, të buta, elastike ofron krehëje më të lehtë dhe stilim, forcon, e mbron dhe e pengon atë për t’u elektrizuar. Ushqen kokën, qetëson lëkurën. Flokët bëhet më e fortë, me shkëlqim dhe të plota dhe me jetë.