Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuara.

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuara me kamomil
Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuara me kamomil.
Në serinë e gjelbër Pharmacy shampo bimor ne kemi mbledhur çdo gjë që Nëna Natyra na ofron . Ekstrakti I kamomilit ka efekt të forcimit dhe anti-inflamimit, rigjeneron, njom irritimin dhe kruajtjen e kokës, ushqen folikulën e flokëve. Ajo përmban flavonoids të cilët luftojnë radikalet e lira. Lë flokët tuaj të shëndetshëm, jep shëndritje të bukur natyrore. Begatia e vitaminës C, një antioxidant natyrore, dhe vitaminë B3, përmirësojn gjendjen e kokës. Flokët tuaj bëhet të shkëlqyshëm, fleksibël dhe të ushqyer mirë.