Krem për Shputa kundër Lëkurës së Vdekur.

Krem për shputa kundër lëkurës së vdekur me Alpha hydro acide dhe vaj kedri.
Krem për shputa kundër lëkurës së vdekur  me Alpha hydro acide dhe vaj kedri.
Rekomandohet për kujdesin dhe parandalimin e mbi-keratinizimit të lëkurës së këmbëve të prirura për kalluse. Kremi ka dobi të shumë anëshme. Ajo përmirëson pamjen dhe gjendjen e epidermës mbi-keratinizuale, lëkurës të thatë dhe të ashpër. Vajrat e përfshira në krem: kedri, pisha, bredhi siberian, arre dhe rozmarina, të gjitha të pasura me vitaminë E, kanë efekt zbutësi. Urea, acid salicilik, aloe vera ekstrakt ushqen dhe pastron shputat, e cila ndihmon në zvogëlimin të kallusit dhe trashjen e lëkurës. Këmbët tuaja bëhen të butë, të njomë, aromatik dhe refreshed.